Sunday, January 15, 2012

GA TAHUN BARU CIK BAMBAM

saLam u olls...sy nk try contest ni lah gak...contest GA TAHUN BARU ~ CIK BAMBAM yang di tag oleh kwn saya mommy izzah..so nk cube² la gak hihihi tp sy xder kenalan ramai lg...so pasni harap² ader la sorang dua yang nak tinggal kan link dia kat sy n jd kenalan sy hihihi(mcm desperated pulak saya nih hihihi) ok la u olls pon try la kot
condition nyer adalah :-

  1. Letak banner ini di dalam entry anda dan link kan ke entry CIK BAMBAM comey..
  2. Follow blog tuan tanah nie.. (haruslahhh kan!hehe) dan rajinkanlah jari jemari untuk terjah blog Cik Bambam yang lagi satu nie.. CIK BAMBAM LAGI SATU
  3. Klik LIKE Fan page Bambam's Story dekat SINI..
  4. Tag lar sorang dua kenalan blogger anda~ untuk besarkan lagi empangan..
  5. Tinggalkan link serta id di pesanan ringkas..
  6. Tarikh tutup end of January 2012 iaitu 31/01/2012
jom rerama join ini contest....

saya mahu tag ini orang(walaupon dia sudah tag saya hehe..)
          jugak

7 comments:

  1. contest ni kena letak tajuk dia la.. xleh letak tajuk kita.. kena edit mula tajuk.. pastu copy link atas n g letak kat komen cik bambam tu.. hehe.. awk leh tag kawan hak awk follow.. xksah la wlaupun dia xfollow awk.. ok.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. sy dah tgk.. link awk cpoy dia slah.. hehe.. kalu hak awk wat ni link dia camni.. heh.
    link dia awk kena tekan tajuk awk.. pastu copy link atas.....

    contoh dia camni.. hehe

    http://nurullovebeauty-nuyu.blogspot.com/2012/01/cube.html

    selamat mencuba yea.. awk buat dh betul.. cma link n tajuk je salah.. hehe

    ReplyDelete
  3. adoi yeke..byk lak salah dia..

    ReplyDelete
  4. nape xhilang cube tu.. pelik gak.. dh ok tu.. sy ada tag awk lg.. cba tgk.. hehe

    ReplyDelete